Cluj Napoca – Vând caramida barbecue – cuptor – gratar curte – plina – semisamota 3,40 lei

3,40 RON

 (Fix)

Descriere

Tip : Vand
Data : 2 iunie 2022
Condiție : Nou
Garanție : Da
Locatie : Cluj-Napoca, România

Imagini cu caracter informativ si de prezentare, nu ne ocupam cu constructia gratarelor, doar comercializam caramida.

Caramida plina semisamota potrivita pentru diverse structuri atat la exterior cat si la interior.

Se preteaza pentru construirea gratarelor de curte, cuptoare de paine sau pizza, seminee, garduri, zidarii aparente protejate, zidarii portante si/sau neportante, pereti despartitori, placari.

-Culoare: rosu

-Dimensiune: lungime – 230mm; latime – 115mm; Grosime – 63mm

-Greutate: 3,2kg/bucata

-Bucati per palet 387 de bucati.

Se vinde la palet sau la bucata, livram prin curier sau Pallex doar la palet.

Ridicare personala din Cluj-Napoca strada Oasului 365 (Avantaj Invest).

Pentru informatii sau comenzi sunati la numarul din anunt sau mesaj pe Olx.

Caramizile ceramice pline de constructii sunt fabricate prin presare semiuscata a unui amestec omogen de materii prime ceramice (argile rosii usor fuzibile si degresanti minerali), urmata de uscarea si arderea produselor in cuptoare tunel.

Datorita caracteristicilor materiilor prime si a procedeului de fasonare –ardere aplicat, produsul are particularitati distincte: o culoare rosu – caramizie, dimensiuni constante, aspect exterior placut, cu fete de lucru plane si netede.

*Informații livrare și costuri adiționale pentru ambalaje.*

>Livrarea în județul Cluj:

Livrarea se poate face prin transportatorii cu care colaborăm, la prețuri accesibile cu autovehicule dotate cu macara pentru descărcarea mărfurilor paletizate voluminoase.

În acest caz plata transportului se face direct la transportator.

Sau prin companii de transport expres de mărfuri paletizate (ex. Pallex) sau firme de curierat rapid pentru produsele de mici dimensiuni și cu o greutate redusă (ex. Fan Courier). Indiferent de modalitatea de transport aleasă, acesta este contra cost. Tarifele pentru livrare vor fi comunicate de către colegii noștri de la ofertare.

>Livrarea produselor în țară:

Oferim livrare oriunde în țară prin companii de transport expres de mărfuri paletizate (ex. Pallex) cu livrare rapidă în 24h sau 48h după preferințele clientului. Comanda va fi livrată la adresă cu ajutorul camioanelor/autoutilitare cu prelată dotate cu lift și transpalet pentru descărcarea și manipularea mărfurilor pe suprafețe drepte fără denivelări.

Atenție, liftul din dotarea autovehiculelor cu care se realizează livrarea suportă o greutate maximă de 700kg la descărcare, astfel dacă marfa comandată de dumneavoastră depășește 700kg/palet sunteți obligat să asigurați descărcarea manuală a unei părți din marfa de pe palet până acesta va ajunge la greutatea maximă admisă pentru descărcare. (ex. dacă comandați un palet mare de cărămidă cu o greutate totală de aprox 1200kg, va fi necesar să descărcați manual câteva rânduri din palet pentru a putea fi descărcat cu liftul din dotarea mașinii).

Se recomandă ca în momentul livrării să vă asigurați că dispuneți de persoane care să ajute la descărcarea produselor.

Prețul transportului este calculat în funcție de zona de livrare, greutatea totală și numărul de paleți din comandă. Tarifele de livrare vori fi comunicate de către colegii noștri de la ofertare.

>Costuri adiționale pentru ambalaje:

Livrarea sau ridicarea personală a mărfurilor paletizate voluminoase se va face doar la palet. Astfel se percep următoarele tarife pentru ambalaje:

-palet mare de cărămidă de zidărie Klinker/Aparentă: 65 lei/palet TVA inclus

-palet mic de cărămidă de zidărie Klinker/Aaparentă: 45 lei/palet TVA inclus

-pentru orice alt tip de produse se folosește euro palet: 100 lei/palet TVA inclus

Paleții sunt returnabili, veți primi înapoi 80% din valoarea achitată pentru ei, 20% se va reține pentru taxa verde pe ambalaje și manipulare.

Trimite sau salvează anunțul
Scrie o recenzie
Top