Brașov – Vând Ciubar, piscina, spa rustic cu soba inclusa, Ø =2 m, 6-8 pers 6 500 lei

6.500,00 RON

 (Fix)

Descriere

Tip : Vand
Data : 20 iunie 2022
Condiție : Nou
Garanție : Nu
Locatie : Brașov, România

Ciubarul cu apa fierbinte este o solutie excelenta pentru relaxare, pentru confortul familiei si al prietenilor.

Ciubarul este fabricat din lemn de molid si are un diametrul de 2 metri, fiind potrivit pentru 6 persoane (maxim 8 persoane). Ciubarul poate fi tratat pe exterior cu ulei de in sau bait.

Temperatura apei recomandate pentru baie este de 37-38°C. Temperatura apei peste 39°C nu este suportabila pentru o lunga perioada de timp si poate fi chiar periculoasa.

Timpul de incalzire este de aproximativ 3-4 ore, insa depinde foarte mult de temperatura exterioara, temperatura initiala a apei si de tipul de lemn utilizat (recomandam ca lemnul de foc sa fie uscat, cu continut de rasina scazut).

Ciubarul poate fi utilizat in scopuri de relaxare, importiva stresului si ca remediu a bolilor reumatice, daca se adauga si sare. Apa sarata reduce durerea musculara si articulara. Pentru a utiliza ciubarul si cu apa sarata soba submersibila trebuie sa fie fabricata din otel inox marin.

Pretul include soba interioara submersibila (pe lemne) din inox cu puterea de 24kW, horn din inox (cos de fum de 2 m si cocos pentru vant) si scara de acces, gardulet cu bar, margine de jur imprejur.

Putem asigura si transport contra cost.

Putem monta sistem de aeromasaj, banda LED etc.

Caracteristici ciubar:

diametru exterior 200 cm

inaltime 120 cm

grosime 4.5 cm

volum 3200 l

greutate 400kg

Trimite sau salvează anunțul
Scrie o recenzie
Top